BESAŞ GURME KAŞAR

" Yayladan Doğal Lezzet... "

Ürün Özelikleri

Uygun kriterleri sağlayan çiğ süt gerekli ısıl işlemden geçirilerek mayalama tankına alır. Mayalama sıcaklağında içerisine starter peynir kültürü (Lactococcus, Streptococcus, Pediococcus ve Leuconostoc) ilave edilir. Asitlik gelişimi tamamlanan karışımdan (peynir telemesi +peynir altı suyu )peynir telemesini alıp sıcak tuzlu suda yoğrularak patojen mikroorganizmalardan arındılıp peynir kalıplarına konulup dinlendirme odalarında bekletilir. 2 gün dinlendirilen ürünler paketlenerek satışa sunulur.

Enerji ve Besin Öğeleri 100g
Enerji (kcal/kj)337/1410
Protein (g)23
Yağ (g)20
Karbonhidrat(g)2.2

DİĞER ÜRÜNLER