Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklarından Besaş’ın da üyesi olduğu Endüstriyel Fırıncılar Birliği’nin (EFB) Olağan Genel kurulu toplantısı, Ankara’da gerçekleştirildi.

Sıcak bir atmosferde yapılan toplantıda, bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunuldu.

Ankara Halk Ekmek fabrikasında gerçekleştirilen toplantıya, Besaş Genel Müdürü Hakkı GÜLŞEN, Genel Müdür Yardımcısı İhsan IŞIK ve İstanbul, Ankara, Kayseri ve Konya halk ekmek fabrikaları ile İzmir Kareksan firmasından yöneticiler katıldı. Gerçekleştirilen genel kurulda EFB Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ankara Halk Ekmek Genel Müdürü Dr. Hüseyin Velioğlu seçildi. Toplantının ardından katılımcı üyeler Ankara Halk Ekmek tesislerini ziyaret etti.

Program sonunda, toplantıların üst düzey yöneticilerin yanı sıra üye kuruluşların muhasebe, insan kaynakları, satın alma ve ihale hazırlık birimlerinde çalışan personeller arasında da gerçekleştirilmesi kararı alındı. Bu sayede EFB üyelerinin, sektörde yetişmiş insan gücüne ve beraber hareket edebilme yeteneğine kavuşması hedefleniyor.

Endüstriyel Fırıncılar Birliği, Türkiye’nin farklı illerinde yer alan üyeleri arasında iletişim kurabilmek, teknoloji, makine, ürün çeşitliliği konularında bilgi alışverişinde bulunabilmek amacıyla belli periyodlarla toplantılar düzenliyor.