Faydalı Bilgiler

Süt Ürünlerinin Saklanma Koşulları ve Kullanımı

Süt ürünlerinin bozulmadan tazeliğini uzun süre koruyabilmesi için doğru hijyenik ortam ve saklama koşullarının sağlanması son derece önemli. Süt ürünlerinin buzdolabında saklanmasında genel olarak dikkat edilmesi gereken ilk kura...

Devamı...
Faydalı Bilgiler

Ekmeğin Saklanma Koşulları ve Kullanımı

•    Birkaç gün içinde tüketilecek ekmeğin buzdolabında saklanması ekmeğin küflenmesini önler. Ekmek dondurucuda çok daha uzun süre saklanabilir. Dondurucudan çıkarıldıktan sonra çözünen ekmekler, dondurulmadan saklanan ekmeklere ...

Devamı...
Tariflerimiz

Kremadan Evde Tereyağ Yapımı

MALZEMELER:Besaş Süt Kreması 900 gr.Soğuk suYAPILIŞI:Kremayı yoğurma kabının içine alın.Hamur yoğurur gibi kremayı yoğurun. Ortalama 5 dakika kadar.Kremayı yoğurdukça görüntüsü değişmeye başlıyor.Kremanın suyu çıkana kadar, bir ar...

Devamı...